Loading...
Over ons2020-01-06T11:16:42+00:00

Leer Stijn kennen

Stijn is een jonge veertiger met een echte passie voor herenkappen. Hij was amper 15 toen hij al klanten warm kon maken door zijn uitstekende werk, in het mini-salon in de veranda bij zijn ouders in Gijzenzele.

Zijn salon in Merelbeke met de bekende grijze gevel bestaat intussen 20 jaar. Door zijn professionele kwaliteit en natuurlijke flair, wist hij in no-time het salon uit te bouwen tot één van de meest succesvolle herensalons in de wijde omtrek.

Hier binnenkomen alleen al zorgt voor een moment of “no stress” in deze drukke tijden. Met een drankje in de hand en een massagestoel onder je rug, kan je met gesloten ogen extra relaxen tijdens een heerlijke hoofdmassage bij het wassen.

Om de grote toevloed van nieuwe klanten hetzelfde genot te geven, nam hij enkele jaren geleden de even charmante als professionele Evelyne aan. Hun samenwerking resulteerde zowel in 2016 als in 2017 in de titel “vriendelijkste handelaar van Merelbeke”.

En passie deel je via DNA. Zoon Mathies studeerde intussen af als haarstylist en barbier en vervoegt het team op dinsdag.

Ben je op zoek naar een snelle doch deskundige snit, eerder op zoek naar advies over een nieuwe look, of moet je baard nodig getrimd? Reserveer online je verwenmoment bij ons, we kijken er al naar uit!

Stijn, Evelyne & Mathies

Loading...